top of page

Onze Kamers

Rust, ruimte en van alle gemakken voorzien!

Roze suite

De roze suite is een eigentijdse romantische kamer met lichte, frisse kleuren waarin je volledig tot rust kunt komen.  

De suite beschikt over een luxe boxspring bed en heeft een eigen badkamer en toilet. 

Vanuit uw kamer loopt u door de openslaande deur uw eigen terras op hier kunt u genieten van de middag en avond zon met uitzicht op de appel en perenbomen.

Gouden suite

Spreekt de style hotel chique u aan? Dan moet u zeker komen overnachten in onze gouden suite. Door de perfecte mix van materialen en kleuren is er een warme luxe style ontstaan waarin u zich heerlijk kunt ontspannen.

De gouden suite beschikt over een luxe water - boxspring. Door het gebruik van een topmatras ligt u zeer comfortabel maar ervaart u lichaam wel de voordelen van het waterbed. De suite heeft een eigen badkamer en toilet. 

Vanuit uw kamer loopt u door de openslaande deur uw eigen terras op hier kunt u genieten van de middag en avond zon.

Vide Chique

Deze vide kamer heeft net als de gouden suite de style hotel chique. De vide kamer heeft een eigen badkamer en toilet deze bevinden zich op de begane grond. Ook is hier een zithoek met TV, [eet-] tafel met twee comfortabele stoelen en een doorgang naar uw eigen terras. Via een goede stevige trap kom je op de vide hier bevindt zich het slaapgedeelte.

Vide Flower

Houdt u van kleur dan is deze kamer voor u gemaakt! De kleurrijke bloemen zorgen voor een romantische sfeer

Op de begane grond bevind zich een badkamer met toilet, een gezellige zithoek met een doorgang naar uw eigen terras. Via een goede trap kom je op de vide hier bevindt zich het slaapgedeelte.