top of page

Onze Kamers

Rust, ruimte en van alle gemakken voorzien!

Roze suite

De roze suite is een eigentijdse romantische kamer met lichte, frisse kleuren waarin je echt tot rust kan komen. De frisse zachte kleur roze zie je terugkomen in verschillende elementen en materialen. De suite beschikt over een luxe boxspring bed. De suite heeft een eigen badkamer en toilet deze zijn aanwezig op de kamer. De ruime inloopdouche is voorzien van een heerlijke regendouche en er zijn genoeg opbergmogelijkheden voor uw toiletspullen. Douchegel, shampoo en handdoeken zijn aanwezig op de kamer.

 

Vanuit uw kamer loopt u door de openslaande deur uw eigen terras op hier kunt u genieten van de middag en avond zon met uitzicht op de appel en perenbomen.

Gouden suite

Spreekt de style hotel chique u aan? Dan moet u zeker komen overnachten in onze gouden suite. Deze moderne eigentijdse suite heeft als basis kleur goud, zwart en hout. Door de perfecte mix van materialen en kleuren is er een warme luxe style ontstaan waarin u zich heerlijk kunt ontspannen.

De gouden suite beschikt over een luxe water - boxspring bed. Na een stevige wandeling of fietstocht kunt u heerlijk ontspannen op deze bijzondere boxspring. Door het gebruik van een topmatras ligt u zeer comfortabel maar ervaart u lichaam wel de voordelen van het waterbed. De suite heeft een eigen badkamer en toilet, deze bevinden zich op de kamer. 

 

Vanuit uw kamer loopt u door de openslaande deur uw eigen terras op hier kunt u genieten van de middag en avond zon met uitzicht op de appel en perenbomen.

Vide Chique

Deze prachtige vide kamer heeft net als de gouden suite de style hotel chique. De vide kamer heeft een eigen badkamer en toilet deze bevinden zich op de kamer. Douchegel, shampoo en handdoeken zijn hier aanwezig. 

Op de begane grond bevind zich een gezellige zithoek met TV, [eet-] tafel met twee comfortabele stoelen en een doorgang naar uw eigen terras. Via een goede stevige trap kom je op de vide hier bevindt zich het slaapgedeelte.

Ook is deze kamer voorzien van een luxe boxspring bed en airco.

Vide Flower

Houdt u van kleur dan is deze kamer voor u gemaakt! De kleurrijke bloemen zorgen voor een romantische sfeer

De vide kamer heeft een eigen badkamer en toilet deze bevinden zich op de kamer. 

 

Op de begane grond bevind zich een gezellige zithoek met een doorgang naar uw eigen terras. Via een goede trap kom je op de vide hier bevindt zich het slaapgedeelte. Ook deze kamer is voorzien van een luxe boxspring bed en airco