Onze Kamers

Rust, ruimte en van alle gemakken voorzien!

Roze suite

De roze suite is een eigentijdse romantische kamer met lichte, frisse kleuren waarin je echt tot rust kan komen. De frisse zachte kleur roze zie je terugkomen in verschillende elementen en materialen. De suite beschikt over een luxe boxspring bed welke zowel vast als los van elkaar gezet kan worden. De suite heeft een eigen badkamer en toilet deze zijn aanwezig op de kamer. De ruime inloopdouche is voorzien van een heerlijke regendouche en er zijn genoeg opbergmogelijkheden voor uw toiletspullen. Douchegel en shampoo zijn aanwezig op de kamer.

 

Vanuit uw kamer loopt u door de openslaande deur uw eigen terras op hier kunt u genieten van de middag en avond zon met uitzicht op de appel en perenbomen.

Gouden suite

Spreekt de style hotel chique u aan? Dan moet ik zeker komen overnachten in onze gouden suite. Deze moderne eigentijdse suite heeft als basis kleur goud, zwart en hout. Door de perfecte mix van materialen en kleuren is er een warme luxe style ontstaan waarin u zich heerlijk kunt ontspannen. De gouden suite beschikt over een luxe water - boxspring bed. Na een stevige wandeling of fietstocht kunt u heerlijk ontspannen op deze bijzondere boxspring. Door het gebruik van een topmatras ligt u zeer comfortabel maar ervaart u lichaam wel de voordelen van het waterbed (in overleg kan het topmatras worden verwijderd, dan ligt u rechtstreeks op het waterbed) De suite heeft een eigen badkamer en toilet, deze bevinden zich op de kamer. Ook is er douchegel en shampoo aanwezig.

 

Vanuit uw kamer loopt u door de openslaande deur uw eigen terras op hier kunt u genieten van de middag en avond zon met uitzicht op de appel en perenbomen.

Vide Chique

Deze prachtige vide kamer heeft net als de gouden suite de style hotel chique. De vide kamer heeft een eigen badkamer en toilet deze bevinden zich op de kamer. Douchegel en shampoo is hier aanwezig. Als je de vide kamer binnenkomt straalt de warme sfeer je tegemoet.

 

Op de begane grond bevind zich een gezellige zithoek met een doorgang naar uw eigen terras. Via een goede trap kom je op de vide hier bevindt zich het slaapgedeelte. Ook deze kamer is voorzien van een luxe boxspring bed welke zowel vast als los van elkaar kan worden geplaatst.

Vide Flower

Deze prachtige vide kamer heeft de style warm romantisch gekregen. Door de grote bloemen muur en het rustige kleurgebruik daarom heen heeft deze suite zowel kleur, warmte als rust.

De vide kamer heeft een eigen badkamer en toilet deze bevinden zich op de kamer. Douchegel en shampoo is hier aanwezig.Als je de vide kamer binnenkomt straalt de gezellige sfeer je tegemoet.

 

Op de begane grond bevind zich een gezellige zithoek met een doorgang naar uw eigen terras. Via een goede trap kom je op de vide hier bevindt zich het slaapgedeelte. Ook deze kamer is voorzien van een luxe boxspring bed welke zowel vast als los van elkaar kan worden geplaatst

Vide Natuurlijk

Hou jij van de landelijke sfeer? Dan moet je komen overnachten in de vide kamer natuur lijk. De vide natuur lijk, heeft een landelijke sfeer door het gebruik van aardse tinten en hout. De Schotse hooglander is groot aanwezig op deze kamer en zorgt voor het echte buitenleven gevoel.

De vide kamer heeft een eigen badkamer en toilet deze bevinden zich op de kamer. Douchegel en shampoo is hier aanwezig.Als je de vide kamer binnenkomt straalt de landelijke natuur sfeer je tegemoet. Op de begane grond bevind zich een gezellige zithoek met een doorgang naar uw eigen terras. Via een goede trap kom je op de vide hier bevindt zich het slaapgedeelte.

 

Ook deze kamer is voorzien van een luxe boxspring bed welke zowel vast als los van elkaar kan worden geplaatst.