top of page
  • Eigenaar

Daar komt de bruid....

He hallo hier weer even een update vanuit onze Bed & Breakfast. Het was even wat rustiger, echter had dat een reden…. We zijn zo druk geweest!!


Wie had verwacht dat je naast de reguliere boekingen voor overnachtingen ook volop voor de lokale inwoners en vakantiegangers maaltijden mag verzorgen, die dit graag komen afhalen. Dat je gebeld wordt door een gezellige dame die graag een klein festival wil organiseren voor haar vriendinnen en…… als klap op de vuurpijl een echtpaar dat bij ons het huwelijksfeest wil vieren in een kleine setting en vervolgens willen blijven slapen.



Veel blije aanvragen, maar ook één die ons nog lang zal bijblijven. Wat doe je als je vader jarenlang gevaren heeft, veel in deze omgeving heeft gevaren en er veel verhalen over heeft verteld. Dan wil je dat zelf natuurlijk ook ontdekken, dus boekten Tim en Marion een overnachting en namen hun (schoon)moeder mee. Terug naar de plekken waar de historie tot leven kwam, de verhalen meer inhoud kregen en wij ook onder de indruk waren van hoe het is om een vader te hebben die veel op en rond maas werkte. Zo krijgt deze rivier weer een dimensie door onder het genot van een drankje, aan te schuiven bij dit mooie stel mensen en het verhaal te beluisteren. Het waren lange avonden…



Nu alle maatregelen omtrent COVID-19 worden afgeschaald, geeft dat voor ons ook weer extra mogelijkheden. Met de zomer voor de boeg, maken we ons op voor een gezellig drukke periode en heel veel andere leuke dingen erbij.



We zijn pas vanaf 1 mei open, de eerste 8 weken zijn voorbij gevlogen. Met onze gasten samen gelachen, gedanst, geproost en ook een traantje gelaten en elke dag staan we nog met heel veel plezier op. Binnenkort gaan we weer leuke acties met jullie delen en nemen we jullie mee in de activiteiten, evenementen en plannen voor de toekomst!


Wie weet tot ziens in de WoerdT



516 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page