top of page
  • Eigenaar

Uitgeslapen wakker worden!

Bijgewerkt op: 26 apr. 2022


Alforst of all places! Dat we met onze Bed & Breakfast dit kleine dorp nog meer op de kaart hebben gezet is een feit. Het grappige is dat zelfs dorpsgenoten graag een nachtje bij ons komen doorbrengen. De bedden, waaronder een waterbed valt goed in de smaak en dan de vele ontbijtjes die we hebben geserveerd. De één nog smakelijker dan de ander, al dan niet rekening gehouden met bepaalde producten vanwege een allergie e.d.


Vooral dat laatste is voor de locals een belangrijke plus om een nacht onze B&B in te duiken.

Tot eind van dit jaar lopen de boekingen binnen, hoe trots kunnen we zijn. En nu de zomer in volle glorie is, het af en toe regent ontdekken we het echte nederlandse weer en zijn wij zeer blij met de algemene ruimte die wij onze gasten kunnen bieden.


Rustig in een relaxte stoel een boek lezen, voor ieder een eigen plek om even tijd voor jezelf te hebben. Zin in een drankje wij zorgen ervoor, liever een rondje op de fiets, de tweewielers staan klaar. Zo zijn er de afgelopen maanden al diverse wensen geweest die wij hebben ingevuld.


Tijdje terug waren wij zelf aan bod, door een annulering hebben we zelf een nacht doorgebracht in één van de kamers en….. dat is super bevallen.


Het was uitgeslapen wakker worden om 6:00 uur, dit om het ontbijt voor de overige gasten te maken. Iets wat ik graag doe, het in de watten leggen van onze gasten!

En de kinderen die vermaken zich prima, geregeld nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, want ook kinderen blijven soms slapen in de B&B.


Op het moment dat ik deze blog schrijf, zijn de weersvooruitzichten minder voor de komende dagen. Gelukkig schijnt in Altforst altijd de zon, ik koester ons gezin, de leuke gasten en kijk uit naar alles wat komen gaat.


Tot gauw…..

520 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page