top of page
  • Eigenaar

Het is altijd lente.....

Zo de feestdagen zitten erop, Hemelvaart, Pinksteren, wat waren ze mooi en gezellig voor onze gasten. Elk jaargetijden heeft zo zijn charmes, toch is het allemaal spannend hoe ook het buitenterrein van de Bed & Breakfast eruit gaat zien.


De regen van de afgelopen dagen, in combinatie met de zon die de afgelopen dagen al heerlijk schijnt, wordt alles groener en komen zelfs de eerste bloemen al uit. Ik heb ergens gelezen dat de natuur een maand achterloopt, dus dat betekent dat we kunnen gaan genieten van een extra lange nazomer :-) Of zou het zo niet werken!De omgeving van Altforst wordt mooier, onze gasten die erop uit trekken met de fiets komen elke keer weer terug met mooie herinneringen en het genieten begint pas echt met een heerlijk glaasje wijn op het terras. De avonden kunnen niet lang genoeg duren, tenminste voor onze gasten dan, voor mij gaat de wekker al weer vroeg voor het ontbijt.Daarnaast ben ik ook nog gewoon moeder en onlangs hadden de kinderen het ultieme speelgoed gevonden, een tuinslang in combinatie met water, even niet opgelet en ja hoor net voor het moment dat er weer nieuwe gasten zouden komen, stappen beide met heerlijke moddervoetjes de roze suite binnen. Beide dachten daar wel even de handen te kunnen wassen en de voeten schoon te maken. Op zo'n moment denk ik dan eerst " oh nee he" 5 tellen later denk ik, wat een heerlijkheid die twee deugnieten. Ze kunnen het samen goed vinden en soms helpen ze ook gewoon mee. Ze kunnen niet vroeg genoeg beginnen toch?Ook hebben we de winnaar bekend gemaakt van onze actie op Facebook, Heidy Heij is de gelukkige en zij wordt over een poosje in de watten gelegd. We hebben zoveel leuke reacties mogen ontvangen, dus hebben we besloten om nog een actie op 15 juni te laten ingaan. Bijna vergelijkbaar, net zo leuk en natuurlijk compleet met alles erop en eraan!Onderwijl ik dit schrijf komen er weer wat boekingen binnen, het grappige is dat dit vaker gebeurt in de ochtend. Blijkbaar het juiste moment voor iedereen om dan de beste keuzes te maken. Deze twee stellen hebben met recht gekozen voor het beste, klink ik nu arrogant? Nee zeker niet, maar als je iets doet ga je voor het beste resultaat en de mooiste reviews, daarvan hebben wij er al een groot aantal mogen ontvangen. Natuurlijk kan er altijd iets zijn, schroom niet, vertel het ons en .... wij lossen het op!


Voor nu is het bij ons voorlopig nog heerlijk lente, wat gaat de zomer brengen, we moeten het maar afwachten. Er zijn nog wel wat mogelijkheden, dus wie weet tot snel.

174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page