top of page
  • Eigenaar

Zwoele zomerse avonden

Eindelijk is het zover, zomervakantie, uitrusten, genieten van de kinderen…..uhhhh deels waar, toch gaan we het gezellig druk krijgen de komende periode. Na een flitsende start op 1 mei, de laatste puntjes op de i, ontvangen we de komende weken weer volop nieuwe gasten in onze Bed en Breakfast.

Afgelopen week zijn er verschillende collega B&B eigenaren langs geweest die het eindresultaat met eigen ogen wilde zien. Te leuk gewoon….We hebben Vide Luxe omgetoverd van naam naar Vide Chique, dit omdat verschillende gasten dit toch echt de juiste benaming vonden voor dit leuke plekje. Na de regen van de afgelopen weken, is de temperatuur weer gestegen naar ver boven de 20 graden, dat is pas echt zomer en het extra genieten kan nu echt beginnen. Op het terrein is verkoeling genoeg te vinden en anders doen we gewoon wat extra ijs in uw drankje 😊Gegarandeerd dat u onze website heeft gezien, maar het is zeker de moeite waard om het nog een keer extra te bekijken, de foto’s zijn geplaatst, een mooier en kleurrijker beeld van onze verschillende kamers kunt u niet krijgen. Wat zijn ze mooi geworden……..nog meer trots!Ondertussen dat ik deze blog schrijf staat de kok alweer in de keuken, vanavond hebben we een groot aantal gasten die nieuwsgierig zijn naar de kookkunsten op de Green egg. Nou dat durft de kok wel aan, de afgelopen maanden heeft hij bewezen diverse culinaire hoogstandjes op tafel te toveren.

Dat zal voor vanavond ook vast gaan lukken, wij kijken uit naar een lange, zwoele en gezellige zomer. Heeft u nog niet geboekt, wacht niet te lang……… geniet van alles en iedereen en blijf ons volgen…. wie weet tot snel!

Liefs Nienke

250 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page