top of page
  • Eigenaar

De laatste loodjes, op naar mooi weer en veel boekingen!

Van krijt op de muren om de kinderen toch te laten meewerken en een hond die we even vergeten waren uit te laten, kortom het is en blijft dynamisch in onze omgeving. Maar wat krijgen wij een groot aantal positieve reacties via al onze kanalen, zelfs de omgeving om ons heen spreekt hun waardering uit over de wijze hoe B & B de WoerdT vorm krijgt.Met een handige man, veel handige vrienden en een vrouw die zorgt voor een natje en een droogje kunnen we grote stappen maken naar het moment dat we onze eerste gasten mogen ontvangen. Dat laatste loopt ook lekker door, niet verwacht en toch werkelijkheid, sommige weekenden zitten we gewoon al helemaal volgeboekt.


Vooral dat laatste geeft een extra boost aan energie om ook de laatste loodjes, te ervaren als iets wat erbij hoort in aanloop tot de opening. De komende weken nog even wat deadlines bijstellen, de grote schoonmaak plannen, het gras nog even maaien en dan is het zover...


(onderstaande poster komt te hangen in onze B&B, ben jij ook benieuwd waar?)


Binnenkort komen we met een leuke openingsactie, dan zijn de kamers helemaal gereed, kunnen de laatste foto's worden gemaakt en is de website ook helemaal gereed.

Er gaan twee acties lopen, één via de social media kanalen en één via onze website.


Dus wil je dubbel kans maken, meld je dan aan als member van onze website, dat kan makkelijk via je Facebook of Instagramkanaal. Je krijgt dan als eerste bericht over de voortgang, lopende aanbiedingen en speciale weekenden en leuke kortingen en acties.


Klik op de link hiernaast om je aan te melden: HOME | WoerdT 13 | Altforst


Fijn weekend en wellicht tot snel!

1.882 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page