top of page
  • Eigenaar

Even voorstellen....

Hé hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website.


Ik ben Nienke Mostert, getrouwd, 30 jaar jong en mama van 2 kleine kindjes van 4 en 2.

Al zolang ik me kan heugen is het mijn droom om een eigen Bed and Breakfast te starten.

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest als gespecialiseerd verpleegkundige wordt deze droom werkelijkheid. In de zomer van 2019 kwamen wij deze prachtige plek in Altforst tegen en begonnen wij met de realisatie van Bed and Breakfast de WoerdT.


Dit is de schuur die wij hebben omgebouwd tot een aantal prachtige verblijven
Bed and Breakfast de WoerdT

Je moest er even doorheen kijken, maar wij zagen direct wat voor een prachtige plek dit zou kunnen worden. Gelukkig ben ik getrouwd en ook nog met een hele handige man en waren de taken al snel goed verdeeld. Ik zorg voor de gehele styling, kleur en materiaal keuzes en mijn man zorgt dat het allemaal gemaakt wordt. Ook een gave om iets wat je in je hoofd hebt ook zo te kunnen realiseren.


Waarom zou je nou op je 30ste een Bed and Breakfast willen gaan starten en runnen vraag je jezelf misschien af? Dat zal ik in het kort proberen uit te leggen.


Allereerst vindt ik het fantastisch om het mensen naar hun zin te maken. Hoe mooi is het om mensen te laten meegenieten van de prachtige plek waar wij mogen wonen.


Uit deze gedachte is ook de naam van onze Bed and Breakfast ontstaan. Het gebied waar de Bed and Breakfast ligt heet: woerd, hiervan afgeleid is de straatnaam: Woerdsestraat. De Bed and Breakfast draagt de naam: de WoerdT ; en met die T bedoel ik je voelt je Thuis op de woerd.


De bouw en realisatie vordert snel, momenteel zijn we druk met de laatste details (waar vaak het meeste werk in gaat zitten) we streven ernaar begin mei de eerste gasten te mogen ontvangen. Ben je benieuwd hoe het verder verloopt en wat je straks allemaal kunt verwachten, volg ons dan via social media of kijk af en toe op deze website, we nemen je graag mee in onze droom..... een eigen B&B


Nienke Mostert

750 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page