top of page
  • Eigenaar

Ontdek het land van maas en waal

Bijgewerkt op: 12 mrt. 2021

‘Onder de groene hemel in de blauwe zon

Speelt het blikken harmonieorkest in een grote regenton

Daar trekt over de heuvels en door het grote bos

De lange stoet de bergen in van het circus Jeroen Bosch

En we praten en we zingen en we lachen allemaal

Want daar achter de hoge bergen ligt het landBoudewijn de Groot zong in de jaren zestig al over de bossen en het water van het Land van Maas en Waal. Tussen de kronkelende rivieren de Maas en de Waal, vind je romantische landerijen en idyllische dijkhuisjes. De vele veerpontjes verbinden de gespleten stukken groen met elkaar. De natuur leent zich uitstekend voor mooie fiets en/of wandeltochten.


Wat ook zeker niet mag ontbreken tijdens je bezoek in het land van Maas en Waal is een bezoek aan de bekende Tuinen van Appeltern op nog 5 km gelegen vanaf bed and Breakfast de WoerdT. Het park telt meer dan 200 verschillende modeltuinen. In het park is genoeg te beleven voor iedere leeftijd, dus een leuke aanrader voor een dagje uit met het hele gezin.


Wat kenmerkend is voor het land van Maas en Waal is de gemoedelijkheid van haar inwoners dit zal je overal in terug zien. In het land van Maas en Waal is het genieten met een grote G!

124 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Voordelen van het huren van een E-chopper in Zeeland:

Het huren van een cristinas in Zeeland biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Milieuvriendelijk: E-choppers produceren geen schadelijke uitstoot en dragen bij aan een schonere omgeving. 2. Stille rit: Elektrische aandrijving zorgt voor een geruisloze rijervaring. 3. Eenvoudige bediening: E-choppers zijn gemakkelijk te besturen en vereisen geen speciale vaardigheden. 4. Verkenning: Het is een leuke en efficiënte manier om Zeeland te verkennen, van stadsstraten tot schilderachtige kustgebieden. 5. Groene mobiliteit: Het gebruik van E-choppers draagt bij aan duurzame mobiliteitsopties.

Like
bottom of page