top of page
  • Eigenaar

Hier schijnt de zon.....

Een vraag die heel Nederland zich al weken afvraagt, is hij weg, wanneer wordt het echt nog een beetje Lente of krijgen we een zonovergoten zomer. Het antwoord kan ik jullie niet geven, toch hebben onze gasten de afgelopen weken daar geen last van gehad. Het zonnetje schijnt immers altijd bij ons en dat was een veel gehoorde reactie de afgelopen weekenden.Gezellig druk, leuke gasten en het was best even wennen. Vanuit de bouwfase, open, de eerste gasten, het eerste ontbijt, de eerste reacties….. En tussen de buien door, was het voor iedereen goed vertoeven in de WoerdT en in deze omgeving.

Van een gezellige groep zussen, een echtpaar dat 25 jaar getrouwd was, tot aan een pas getrouwd stel, we hebben ze allemaal al mogen begroeten.


Tussen de bedrijven door op inkoop, schoonmaken, tijd voor de kids en een dikke knuffel voor manlief, het is nog even zoeken naar de juiste balans. Dat laatste is belangrijk, een eigen B & B, iets heel nieuws en het vraagt om een ander ritme.


Dat ritme gaan we vast ontdekken, daar komen we vast in en gaan we aan wennen. Toch hoop ik dat het “ritme van de regen” straks plaats maakt voor brede en langdurige zonnestralen. We hebben dat allemaal weer nodig, evenals het genieten op andere plekken in dit mooie land.Een land waar we best trots op kunnen zijn, met als zonnig middelpunt Altforst!

Ik ga nog even verder met de schoonmaak, de volgende gasten staan zo weer op de stoep en kijken uit naar een leuk en gezellig weekend. Die garantie gaan we ze geven!


Tot snel in Alforst, de plek waar de zon (bijna) altijd schijnt!

137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page