top of page
  • Eigenaar

Mogen we misschien...stiekem...we waren toch in de buurt!

Afgelopen zaterdag waren we nog lekker aan het werk, het was een druilerige dag dus prima weer om flink aan de slag te gaan. Rond lunchtijd zaten we heel even te genieten van een heerlijk broodje zalm en staken ineens twee gezichten boven de poorten van het terrein. Er werd gewenkt en toen ik dichterbij kwam klonk het "Zouden we misschien, stiekem even mogen kijken, we waren toch in de buurt en zijn zo benieuwd"


"maar natuurlijk" klonk het van onze kant, we maken graag een uitzondering, maar dan wel de enige deze maand, we moeten immers 1 mei wel klaar zijn. Een glimlach verscheen op het gezicht van de heer en mevrouw van Dael, die helemaal uit Haarlem bij een bedrijf in de buurt moesten zijn voor een aankoop. Mevrouw van Dael volgt de berichten via Social Media en was zo enthousiast, dat de voorwaarde met haar man mee te gaan was, een poging te wagen alles alvast in het echt te kunnen zien.



Ik word hier zo blij van..... uit Haarlem, in de buurt en zo benieuwd hoe het gaat worden. Medio juni komen ze samen een lang weekend logeren en daar keek ze nu al naar uit. Beide bezoeken meerdere keren per jaar een B&B, ze kan niet wachten om te komen en haar voorkeur ging uit naar de Vide Flower en de Vide Natuur-lijk. Dus mocht één van beide Vides niet beschikbaar zijn in juni, goede kans dat u mevrouw en meneer van Dael tegenkomt.


Als dit de voorbode is van wat er allemaal nog komen gaat........ dan is onze missie geslaagd. U blij, wij blij :-)

177 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page