top of page
  • Eigenaar

Van proefslapers tot ontbijttesters en nog veel meer...

Over 5 dagen is het dan eindelijk zover, de eerste echte gasten gaan dan genieten van hun verblijf in de WoerdT. Om zeker te weten of alles (bijna) klopt hebben we dit weekend echte proefslapers uitgenodigd om van aankomst, verblijf en vanmiddag het vertrek te ervaren.De afgelopen weken hebben we de planning goed kunnen vasthouden en het resultaat mag er zijn. Komende week de laatste puntjes op de i, nog wat fotomateriaal maken voor op de website en delen via social media en het avontuur gaat van start!


Overweldigend zijn nu al het aantal boekingen dat is gemaakt voor de komende maanden. Alle bijzondere weekenden zitten we al vol, een heerlijk gevoel....

Gisteren kregen we nog leuk kaartje van een stel uit Portugal, die daar ook een B&B runnen, ze volgen ons en waren zeer verrast over de stijl die we hebben neergezet met de WoerdT.En natuurlijk kijken wij ook de avonturen op tv bij de zender MAX, wat een diversiteit aan verblijven, mensen en vooral ook leuk om te zien wat wel en niet goed gaat. Er valt immers altijd nog wat te leren.... :-)


Zo even genoeg voor nu, we gaan ons weer bezig houden met de proefslapers, die op het moment van schrijven nog heerlijk liggen te slapen. Zo het ontbijt gereed maken en vanavond volgt de uitslag. Met vlag en wimpel of.....in ieder geval kunnen we die dinsdag wel uit de kast halen, koningsdag, anders dan anders.... op naar betere tijden. Die beginnen vrijdag in Altforst....nog 5 nachtjes....!
251 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page