top of page
  • Eigenaar

Welkom nieuwe bewoners !

Afgelopen week is er heel hard gewerkt, dat zal onze vaste groep volgers niet zijn ontgaan. Het zit hem nu vooral in de details, de vloeren erin, de montage van verlichtingspunten en schakelaars en het eerste bed is ook gearriveerd. Het zijn lange dagen, korte nachten, maar we genieten enorm nu alles wat we een hele tijd geleden hebben bedacht, nu eindelijk ook zichtbaar is.


Ook zien we het aantal volgers steeds verder oplopen, krijgen we positieve en leuke reacties en vertelde we vorige week al dat er ook volop boekingen binnen komen. Dat laatste loopt lekker door en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.


Gisteren zijn we wat eerder gestopt en hebben we alle terrassen, van de verschillende kamers, zelf ook maar even uitgeprobeerd en geproost op dit unieke plekje, wat we over minder dan twee weken ook met andere mensen gaan delen. Oprecht nu al heel trots op iedereen die ons de afgelopen maanden heeft geholpen om deze droom te kunnen realiseren.En hebben jullie onze nieuwe bewoners al gezien, afgelopen week hebben we ze eindelijk kunnen ophalen en genieten ze volop van de ruimte en rust bij onze B&B. Op moment van schrijven, nog iets minder dan twee weken..... telt u met ons mee af!576 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page